Haber Bomba-Haber Arama...

Doğum yapana kadar saçlarını boyatmayacak..!


Şu sıralar hamileliğinin ilk aylarını yaşayan Bade İşçil, doğum yapana kadar saçlarını boyatmayacağını açıkladı. Ünlü oyuncu, “Bebeğimin sağlığı için her türlü kimyasaldan uzak duruyorum” dedi.
Ekranların ve sinemanın sevilen oyuncusu Bade İşçil geçtiğimiz mayıs ayında işadamı Malkoç Sualp ile nikah masasına oturmuştu. Çok geçmeden hamile kalan ve şu sıralar annelik heyecanının ilk aylarını yaşayan İşçil, önceki gün Etiler’de bulunan kuaförüne girerken görüntülendi. Hamileliğinin kaçıncı ayında olduğunu nazar değeceği korkusuyla gizlediğini belirten Bade İşçil, “Kuaföre sadece manikür ve pedikür için geldim. Hamile olduğum için saçlarımı doğuma kadar boyatmayacağım. Bitkisel boya bile olsa fark etmez. Bu konuda kuaförüm de beni destekliyor. Hamileliğim boyunca bebeğe zarar verebilecek her türlü kimyasaldan kaçınacağım” dedi. Her daim sarı saçlarıyla görmeye alışık olduğumuz İşçil’in saç diplerinin çıktığı da dikkatlerden kaçmadı.
Birkaç gün önce anne olan Demet Akalın’ı tebrik ettiğini de dile getiren Bade İşçil, “Allah çocuk isteyen herkese versin” dedi. İki çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen oyuncu, “Ben bir kız, bir erkek büyüdüğüm için aynen öyle olmasını isterim” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haber Bomba