Haber Bomba-Haber Arama...

Hamamdan vazgeçmem..!

Joker Magazin Haber
Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan hamam, ünlülerin de vazgeçilmezi oldu. Mustafa Keser, dev bir göbek taşı yaptırırken Bülent Ersoy yeni evi için kesenin ağzını açtı.
Evine hamam yaptıran sanatçı Mustafa Keser, müzik tutkusunu buraya da taşıdı. Keser’in evindeki hamamda bulunan göbek taşının üzerini dev bir sol anahtarı süslüyor. favori mekânının hamam olduğunu söyleyen sanatçı, misafirlerine de mutlaka hamam keyfi yaptırdığını belirtti.
Türk sanat müziğinin ‘Diva’sı Bülent Ersoy, İzmir’de satın aldığı yeni villası için kesenin ağzını açtı. Ersoy’un Balçova’da bulunan 2.5 milyon dolarlık üç katlı villasında, altı oda ve 500 metrekarelik bir bahçe bulunuyor. Ersoy, gelecek yıl şubat ayında yerleşmeyi planladığı evine ilk olarak Türk hamamı ve sauna yaptırdı. Ersoy, evine asansör de yaptıracak.
Tarkan, iki yıl önce Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Sandallı’ya ait Tarabya Gülveren Sokak’taki villayı satın almıştı. 1.5 milyon TL ödediği villanın dekorasyonu için de ünlü mimar Emir Uras’la anlaşmıştı. Hamama düşkünlüğüyle bilinen Tarkan, villanın içine bir de Türk hamamı yaptırdı.
Ajda Pekkan, Arnavutköy’de modern tarzda döşediği evinde hamamdan vazgeçmedi. Pekkan, banyosunda bulunan jakuziye Türk hamamı görüntüsü verdirdi. Her zaman bakımlı dolaşan Pekkan’ın banyo aynasının önü güzellik ürünleriyle dolu. Pekkan, yorgun sahne çalışmalarının ardından en büyük zevkinin hamam sefası yapmak olduğunu söyledi.
Sibel Can, çocukları Engincan, Melisa ve Emir’le yaşadığı Beykoz Konakları’ndaki evini, tarzına ve karakterine göre şekillendirdi. Evin en dikkat çeken yanlarından biri ise hamamı. Misafir banyosunu hamama dönüştüren Can, “Tenimin pürüzsüz ve sıkı olmasının sırrını, çocukluğumdan beri var olan hamam ritüeline borçluyum” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haber Bomba