Haber Bomba-Haber Arama...

Semih Şentürk ilk kez Fenerbahçe'ye karşı..!

HABER BOMBA
Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak İstanbul Başakşehir'in golcüsü Semih Şentürk, teknik heyetin görev vermesi halinde ilk kez eski takımına karşı forma giyecek.
Kariyerinin önemli bölümünü Fenerbahçe’de geçiren Semih, sarı-lacivertli takımda 2013-2014 sezonu öncesinde kadro dışı kalmış ve yaz döneminde başka bir kulübe transfer olamayınca ligin ilk yarısında takımdan ayrı çalışmalarını sürdürmüştü. Devre arasında, ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil döneminde Medical Park Antalyaspor’a transfer olan Semih, Akdeniz ekibinin 29. haftada Kadıköy’deki maçında eski takımına karşı forma giymemişti.
Semih Şentürk, bu sezon başında transfer olduğu İstanbul Başakşehir’de başarılı bir performans sergiliyor. Kariyerinde adeta ikinci baharını yaşayan Semih, İstanbul ekibiyle oynadığı 11 lig maçında 7 gol kaydetti.
Semih Şentürk, Süper Lig kariyerinde 229. maçta 66 gole imza attı. Sarı-lacivertli takımdan 205 maç ve 56 gollük lig performansıyla ayrılan Semih, Antalyaspor’da geçen sezonun ikinci yarısında 13 maçta 3 golün ardından, İstanbul Başakşehir’de bu sezon 11 müsabakada 7 gol kaydetti.
Semih Şentürk, bu sezon ilk gollerini, 5. haftada 4-0 kazandıkları Akhisar Belediyespor’a karşı hat-trick yaparak attı. İstanbul Başakşehir formasıyla bu sezon çıktığı ilk maçta Ege temsilcisinin filelerini 3 kez havalandıran Semih, 13, 57 ve 72. dakikalarda olmak üzere 3 golle takımına galibiyeti getiren isim oldu.
Tecrübeli futbolcu, 7. haftada Galatasaray’ı 4-0, 10. haftada deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-0, 12. haftada da yine rakip sahada Eskişehirspor’u 1-0 yendikleri maçlarda birer gol kaydetti. Semih, sahalarında Balıkesirspor’u 1-0 yendikleri maçta da takımına galibiyeti getiren gole imza koydu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder