Haber Bomba-Haber Arama...

Liverpool dev maça hazır..!

HABER BOMBA
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, yarın Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid ile karşılaşacak olan Liverpool son hazırlıklarını tamamladı.
Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Bernabeu’da yaptıkları antrenman öncesinde düzenlediği basın toplantısında, "Bizim için büyük bir hafta. Düş kırıklığına uğramak istemiyoruz" dedi. "Kendimize büyük bir güvenimiz var ve motivasyonumuz tam" diyen Rodgers, şöyle devam etti:
"Buraya iyi bir maç oynamaya geldik. Bu maçı bir tehdit olarak değil bir şans olarak görüyoruz. Gruptan çıkmak halen elimizde. Büyük olasılıkla dünyanın en iyi takımına karşı oynayacağız ama ne olursa olsun kazanabileceğimize inanıyorum." Sakatlıkları da olsa tüm futbolcuları Madrid’e getirdiğini ifade eden Rodgers, Sturridge’nin oynamayacağını belirterek şunları kaydetti:
"Futbolun çok hızlı oynandığı, dünyanın en iyi statlarından birinde maça çıkacağız. Futbolun katalizatörü ve şu anda büyük olasılıkla dünyanın en iyi futbolcusu olan Ronaldo’yu Bernabeu’de durdurmaya çalışacağız. Eğer hücum felsefemizi korursak sonuçlar gelecektir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haber Bomba