Haber Bomba-Haber Arama...

Paralel Örgüt..!

HABER BOMBA
A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu %100 Siyaset programı tarihe not düşülecek, tüm Türkiye'de infiale sebep olacak görüntüleri yayınlandı. A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu %100 Siyaset programı tarihe not düşülecek, tüm Türkiye'de infiale sebep olacak görüntüleri yayınlandı. Paralel örgütün HSYK'da ve yargının diğer kollarında ne kadar etkin olduğunu ortaya çıkaracak olan bilgi, belge ve videolar yayınlanınca Türkiye adeta şok geçirdi.HSYK'dan bir hakimin, Ankara'nın bir köyünde fırında yakmaya çalıştığı sırada ele geçirilen hard diskler ve belgelerde Fethullah Gülen'e ait skandal görüntüler yer alıyor.
Gülen'in sinirlenince ne hale geldiğini, nasıl ifadeler kullandığını, Gülen'in Fatih Sultan Mehmet hakkında kullandığı saygısızca cümleleri kamuoyu A Haber'deki % 100 Siyaset programından izledi.

Sevilay Yükselir'in moderatörlüğünü yaptığı programın konukları, Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve paralel örgütü çözdüğü için şu an halen hapiste olan Hanefi Avcı'nın avukatı Fidel Okan oldu.Programla ilgili açıklamalarda bulunan moderatör Sevilay Yükselir, Fethullah Gülen'le ilgili görüntülerin 
gizli çekim olmadığını, zamanında çekilmiş ancak hiç yayınlanmamış görüntüler olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haber Bomba