Haber Bomba-Haber Arama...

İşte yeni Alex..!

HABER BOMBA
Fenerbahçe'nin DiEGO RiBAS'la anlaşması camiada büyük heyecana neden oldu. Süper sambacı, bir hafta sonra İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak. 29 yaşındaki yıldız, F.Bahçe'de 1.5 sezondur boşta olan 10 numaralı formayı giyecek
Fenerbahçe, adını KAP'a bildirdiği Diego Ribas'ın transferine son noktayı önümüzdeki cumartesi akşamı oynanacak Atletico Madrid-Real Madrid Şampiyonlar Ligi finalinin ardından koyacak. Diego, kiralık oynadığı Atletico Madrid'de şans verilirse son kez bu maçta sahaya çıktıktan sonra resmen Fenerbahçeli olacak. 29 yaşındaki Brezilyalı 10 numara, önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.
Diego, Fenerbahçe'ye imza parası dahil toplam 15 milyon euro'nun üzerinde bir paraya mal olacak. Kulübün kasasından bu transfer için direkt para çıkmayacak. Sarı-lacivertlilerin, yeni yapacağı forma sponsorluk anlaşmasıyla Diego'nun parasını çıkaracağı kaydedildi. Fenerbahçe, Moussa Sow ve Emmanuel Emenike'nin transferlerini ise bazı yönetici ve işadamlarının yaptığı katkıyla gerçekleştirmişti. Moussa Sow'un 10 milyon euro'luk bonservis ücretini dönemin yöneticileri Nihat Özdemir, Ali Koç, Ali Yıldırım, Cihan Kamer ve Fenerbahçeli işadamı Ferit Şahenk'in karşılamıştı. Emmanuel Emenike'nin 13 milyon euro tutarındaki bonservis bedelinin 8 milyon euro'luk kısmını ise başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Ali Koç, Ferit Şahenk, Nihat Özdemir ve halen yönetimde yer alan İsfendiyar Zülfikari karşılamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haber Bomba