Haber Bomba-Haber Arama...

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (YILIN YILDIZLARI ÖDÜLLERİ) 2014

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından organize edilen Yılın Yıldızları Ödülleri, önceki akşam YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki törenle sahiplerini buldu.

Törende, yaklaşık 5 bin YTÜ öğrencisinin oylarıyla belirlenen ‘en iyiler’ ödüllendirildi. Hayrettin Karaoğuz’un sunduğu gece, ünlüleri bir araya getirdi.

Çekimler nedeniyle törene yarım saat rötarlı katılan Saat, ismi anons edilince sevinç içinde yerinden fırladı. Koşar adım sahneye çıkan oyuncu, heyecandan o sırada yırtmacının ne kadar açıldığını da fark etmedi.
Beren Saat ‘en iyi kadın sinema oyuncusu’ seçildi.
İşkadını: Hanzade Doğan Boyner
En iyi erkek dizi oyuncusu seçilen, ancak “Çalıkuşu”nun çekimleri nedeniyle törene katılamayan Burak Özçivit’e ödülü sette verildi. Yakışıklı oyuncunun ödülü alırken çekilen görüntüleri, tören sırasında barkovizyondan yayınlandı.
Gazete: Hürriyet
Kadın şarkıcı: Göksel
Erkek şarkıcı: Mabel Matiz
Sinemada en iyi yardımcı oyuncu: Berrak Tüzünataç
Mert Fırat, ‘en iyi erkek sinema oyuncusu’ ödülünü kazandı. Fırat’ın başrol oynadığı “Kelebeğin Rüyası” da ‘en iyi sinema filmi’ ödülüne layık görüldü.
Kadın dizi oyuncusu: Bergüzar Korel
‘En iyi erkek tiyatro oyuncusu’ seçilen Ali Sunal’ın “Güldür Güldür” programı da tiyatro kategorisinde ödül aldı.
En iyi eğlence programı’ ödülü, “3 Adam”ın oldu. Eser Yenenler’in katılmadığı gecede ödülü almak üzere sahneye çıkan Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’a Mert Fırat eşlik etti.
Sabah programı: İrfan Değirmenci

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haber Bomba